Gele Verhalenbus | September 2018

Gele Verhalenbus | September 2018
IAls je deze mail niet goed kunt openen, bekijk die dan online
--
  Gele Verhalenbus - Nieuwsbrief  
  Logo Gele Verhalenbus

September 2018

 
---
 
banner
 
 
  Hallo ,  
     
 
 

De Gele Verhalenbus in een nieuw jasje

--- Op donderdag 6 september is de bus bestickerd door de Firma Speer in Deventer. Aan de buitenkant zien we nu een combinatie van oude en nieuwe ontwerpen. Op de achterkant van De Gele Verhalenbus staat ons nieuwe logo en een vermelding van de site, zodat iedereen die de bus ziet rijden ons gemakkelijk kan vinden op internet.


De Gele Verhalenbus op de filmset

--- Maandag 10 september waren we te gast op de J. van der Hoevenschool in Epse voor filmopnames. We mochten werken met enthousiaste kinderen uit de groepen 1, 2, 3 en 4 en coöperatieve en flexibele leerkrachten van de school. Het weer was fantastisch. In oktober zal het filmpje op de site te zien zijn. Hou de site geleverhalenbus.nl dus goed in de gaten.

filmopnames 1filmopnames 2

 

 

De Gele Verhalenbus in actie

---Op zaterdag 29 september staat de GVB bij de opening van het nieuwe gebouw van de bibliotheek Deventer. Sandra en Josje lezen die dag voor in de bus. Kom luisteren naar mooie verhalen en kijken in mooie boeken. Tussen 11.00 uur en 13.00 uur en 14.00 uur en 16.00 uur ben je welkom. Graag tot dan.
De Gele Verhalenbus in samenwerking

---Stichting Gele Verhalenbus ontmoet fantastische mensen, die meedenken en meewerken om de doorstart van de bus tot een succes te maken. We noemen Wouter bouwer van de site. Jos Debeij, oud-directeur van de bibliotheek Deventer. Alice van Diepen, huidige directeur van de bibliotheek Deventer. Marijke de Val, regisseur. Koen de Bruijn, filmer. Mara van Wijck, ontwerpster nieuw logo GVB en Dick Bouwmeester, ontwerper oude bestickering. Garage Boveree in Deventer, onderhoud en stalling van de GVB.
 
 
   
---
Als je onze nieuwsbrief niet langer wenst te onvangen, klik dan hier